Preskoči na vsebino

Varnostno kopiranje mrežnega diska QNAP

1.

Namestite aplikacijo S3 Plus

Namestite aplikacijo S3 Plus, ki jo najdete med razpoložljivimi aplikacijami na svojem mrežnem disku.

2.

Ustvarite račun in definirajte povezavo

Ko namestite aplikacijo, jo zaženite in v levem meniju izberite zavihek Accounts. Definirajte povezavo z Arnes Shrambo. Na spustnem seznamu Service provider izberite možnost S3 Compatible in za server address določite moja.shramba.arnes.si. V polje Access key in Secret key vnesite podatke, ki jih pridobi pooblaščena oseba organizacije preko Portala Članic

3.

Odprite čarovnik in izberite poljubne mape

V levem meniju izberite zavihek Backup, kliknite na Create Job in v čarovniku izberite vse mape, ki jih želite varnostno kopirati.

4.

Določite časovne nastavitve varnostnega kopiranja

Nastavitve v oknu Configure schedule uredite skladno z vašimi potrebami.

5.

Določite ostale nastavitve varnostnega kopiranja

V oknu Configure policy izberite želene nastavitve za varnostno kopijo. V kolikor izberete možnost Only back up updated files, se bo varnostno kopiranje izvedlo le za tiste datoteke, katerih datum spremembe je kasnejši od zadnje razpoložljive varnostne kopije.

6.

Preverite nastavitve varnostnega kopiranja

Izberite račun, ki ste ga ustvarili in vnesite poljubno ime mape, ki se bo ustvarila. S klikom na gumb Test, preverite nastavitve varnostne kopije.

7.

Oglejte si stanje varnostne kopije

V naslednjem koraku si lahko ogledate in preverite nastavitve vaše varnostne kopije. Stanje varnostne kopije si lahko ogledate v levem meniju s klikom na zavihek Backup.

Vam je bil ta članek v pomoč?