Preskoči na vsebino
 • Spletne storitve

Arnes Splet

Arnes Splet je spletno orodje, s pomočjo katerega lahko hitro in enostavno izdelate spletne strani v okolju WordPress. Za varnost platforme in vtičnikov ter nameščanje posodobitev skrbimo na Arnesu, zaradi česar se uporabniki lahko osredotočite zgolj na urejanje vsebine. Na voljo sta vnaprej izbrana nabora tem in vtičnikov, ki pokrivajo širok spekter prilagoditve.

Storitev je dosegljiva na naslovu https://splet.arnes.si

Neposredno do nadzorne plošče, ki vam omogoča nadzor, pregled in upravljanje nad vašim spletnim mestom, lahko dostopate z AAI-prijavo na tri načine:

 • s prijavo prek centralne spletne strani,
 • neposredno z dodajanjem /wp-admin na koncu URL naslova (primer: domena.splet.arnes.si/wp-admin ali domena.si/wp-admin),
 • preko povezave Prijava na vstopni strani spletišča (spletišče mora imeti dodani gradnik “meta”).

Preusmeritev domene na Arnes Splet

Spletišča so lahko obiskovalcem dosegljiva tudi preko lastnih domen in ne izključno preko naslova domena.splet.arnes.si. Preusmeritve na Arnes Splet urejamo zgolj za domene, katerih nosilci so organizacije, ki so upravičene do naših storitev.

Za usmeritev domene nam po elektronski pošti sporočite točen naslov domene in naslov spletišča. Če domeno gostujete na lastnih ali komercialnih strežnikih, domeno usmerite z dodajanjem spodnjih zapisov in nas nato o izvedenem postopku obvestite, da uredimo preusmeritev še na strani storitve. 

 • usmeritev poddomene
  www.domena.si.  3600  IN  CNAME  splet.arnes.si
 • usmeritev glavne domene
  domena.si.  3600  IN  A  193.2.1.67
  domena.si  3600  IN  AAAA  2001:1470:8000::b106:67

Pripravili smo tudi dodatna navodila za uporabo orodja Arnes Splet:

Vam je bil ta članek v pomoč?