Preskoči na vsebino

Stiki

1.

Ustvarjanje stikov

Do stikov oz. imenika lahko dostopate s klikom na možnost Stiki v levem oranžnem stolpcu. Nove vnose lahko dodate s klikom na možnost Ustvari. V vnosno okno vpišite želene podatke in vnos potrdite s klikom na gumb Shrani.

2.

Urejanje stikov

Če želite urediti že obstoječo vizitko, izberite želeno osebo in kliknite na možnost Uredi, ki se nahaja pod kontaktnimi podatki osebe.

3.

Dodajanje skupin

Stiki omogočajo tudi združevanje vnosov po skupinah. Za dodajanje nove skupine kliknite na spodaj označen gumb. Prikaže se okno, v katerem izberite možnost Dodaj skupino. Odpre se pogovorno okno, kamor vpišete ime nove skupine. Vizitko v posamezno skupino dodajate tako, da kliknete na želeno skupino in dodate vizitko s klikom na ikono Ustvari.

4.

Uvoz stikov

Arnesova spletna pošta omogoča uvoz vizitk v formatu vCard ali CSV. Za uvoz vizitke kliknite na ikono Uvozi, v pogovornem oknu poiščite ustrezno datoteko (.vcf ali .csv) ter uvoz potrdite s klikom na gumb “Uvozi“.

5.

Izvoz stikov

Izvoz stikov vam omogoča gumb Izvozi; pripravljena datoteka je v formatu vcf.

Uvoz in izvoz stikov v formatu .csv omogoča tudi odjemalec Outlook 2019.  Za izvoz iz Outlook-a odpremo: Datoteka > Odpri in izvozi > Uvozi ali izvozi > Izvozi v datoteko. Tu izberemo izvoz v obliki Vrednosti, ločene z vejico.

Vam je bil ta članek v pomoč?