Preskoči na vsebino

Pridružitev storitvi Oblak 365

Oblak 365 povezuje Arnes AAI s storitvami Office 365. Učencem, učiteljem in drugim delavcem v izobraževalnih organizacijah omogoča hiter dostop do različnih storitev, skrbnikom pa enostavnejše upravljanje s temi dostopi in licencami. Za pridružitev storitvi morate imeti najprej urejen račun v Office 365 okolju.

2.

Začnite postopek

Izberite možnost Sign In.

3.

Vnesite vaš e-naslov

Vnesite svoj elektronski naslov.

4.

Vnesite potrditveno kodo

Na telefonsko številko, ki jo boste zavedli v obrazcu, boste prejeli potrditveno kodo za ustvarjanje računa. Za nadaljevanje postopka jo morate vnesti v obrazec.

5.

Ustvarite skrbniški dostop

Vnesite zahtevane podatke za ustvarjanje skrbniškega računa in določite uporabniško geslo. Predlagamo vam, da prijavne podatke skrbno hranite. Na vaš elektronski naslov bo poslano sporočilo s potrditveno kodo za ustvarjanje računa.

6.

Podpišite pogodbo EES

Ko ustvarite račun, sledi podpis pogodbe EES, ki omogoča dostop do brezplačnih licenc Office za vaše učence, dijake ali študente. Za začetek pišete na e-naslov tina.kokot@gambit.si in zaprosite za podpis pogodbe. Predlog za vsebino sporočila najdete v navodilih za pridobitev Office365. S strani podjetja Gambit Trade boste prejeli vse podrobnosti in dodatne informacije.

7.

Oddajte zahtevek za pridružitev

Ko uvozite licence in dodate domeno, na helpdesk@arnes.si oddajte zahtevek za upravljanje z Oblakom 365. V sporočilu zavedite naziv svoje organizacije in AAI-račun, ki bo upravljal s storitvijo.

Vam je bil ta članek v pomoč?