Preskoči na vsebino

Nameščevalnik eduroam CAT

Eduroam CAT poenostavi namestitev certifikata ter omogoča preprosto nastavitev profila za povezavo v omrežje eduroam. Nameščevalnik je dostopen na povezavi https://cat.eduroam.org.

!

Nameščevalnik Eduroam CAT lahko povzroča težave pri povezavi za operacijske sisteme Android različice 11 in novejše. Na CAT spletni strani se pod organizacijo nahajajo tudi kontaktni podatki vaše domače organizacije, kamor se lahko obrnete, v kolikor naletite na težavo.

1.

Obiščite stran za prenos nameščevalnika

Kliknite na gumb Kliknite tukaj za prenos vašega eduroam® nameščevalnika (Click here to download your eduroam® installer).

2.

Izberite organizacijo

V odprtem oknu na seznamu poiščite in izberite svojo domačo organizacijo.

3.

Prenesite nameščevalnik

Odpre se stran, kjer lahko izberete nameščevalnik za operacijske sisteme Windows 8 (in novejše različice) ali pa pritisnete na gumb Izberite drug nameščevalnik za prenos (Choose another installer to download) in prenesete želen nameščevalnik.

4.

Zaženite nameščevalnik

Nameščevalnik se prenese na vašo napravo, potrebno ga je še zagnati. Na spodnjem seznamu prispevkov so na voljo navodila za namestitev oziroma zagon na operacijskih sistemih Windows 10 in 8, Android, Ubuntu Linux, iOS in Mac OS X.

Vam je bil ta članek v pomoč?